Betalen

Heb je een vraag over het betalen van je bestelling bij Van René? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

Email: mail@vanrene.nl
Telefoon: 06 – 51 11 71 89

Hoe kan ik betalen?

De betalingen lopen via pay.nl en worden beveiligd door het SSL-protocol. Pay.nl biedt je de mogelijkheid om zowel via browser als app te betalen met iDeal. Na de betaling wordt je automatisch weer doorgestuurd naar de webshop, waarop een overzicht van je bestelling te zien zal zijn. Alle prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld). Er worden geen andere kosten in rekening gebracht dan degene die in de productenlijst genoemd worden wanneer je je aankoop gedaan hebt.

Online betalen

Je kunt op de webshop betalen met iDeal, Giropay, Bancontact, Mybank en Sofort. 

Achteraf betalen met Billink

Je kunt op de webshop ook achteraf betalen met Billink. De betalingen lopen via pay.nl en worden beveiligd door het SSL-protocol. Pay.nl biedt je de mogelijkheid om zowel via browser als app te betalen met Achteraf betalen met Billink. Na de betaling wordt je automatisch weer doorgestuurd naar de webshop, waarop een overzicht van je bestelling te zien zal zijn. Alle prijzen zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld). 

Voor deze dienst worden extra kosten à 5% van je bestelling in rekening gebracht. Deze kosten worden als “billink” genoemd tijdens het afrekenen, weergegeven net boven het totaal bedrag. 

De betaling is niet gelukt, en nu?

Neem even contact met ons op via email of telefoon, wij kunnen je dan verder helpen.