Retourneren

Heb je een vraag over het retourneren van je producten of bestelling besteld bij Van René? Bekijk hier het antwoord of neem contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

Email: mail@vanrene.nl
Telefoon: 06 – 51 11 71 89

Kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Retourneren kan binnen 10 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Neem even contact met ons op via email of telefoon, wij kunnen je dan verder helpen om de retour in gang te zetten. Je kunt het herroepingsformulier hier downloaden. Ruilen is niet mogelijk, je dient dan het juiste product opnieuw te bestellen in de webshop.

Wat zijn de kosten van retourneren?

De kosten voor het retourneren van je bestelling of een deel van je bestelling zijn voor de klant. Deze verschillen per aanbieder. De kosten zijn afhankelijk van de methode die je kiest voor het retour sturen van je product/bestelling. 

Wanneer gaat de 10 dagen bedenktijd in?

De 10 dagen (de zogenoemde “herroepingsrecht”) gaat in nadat je je bestelling hebt ontvangen. 

Hoe wordt ik terugbetaald?

Nadat je retour is ontvangen door Van René storten we binnen zeven dagen je geld terug. Als je een deel van je bestelling retourneert worden alleen de kosten van het retour gestuurde product terugbetaald. Retourneer je je hele bestelling dan wordt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Je wordt hier via e-mail over geïnformeerd.

Ik heb een kortingscode verzilverd, en nu?

Heb je besteld en een kortingscode verzilverd, maar wil je je bestelling (of een deel ervan) retourneren? Een kortingscode kan eenmalig gebruikt worden, en wordt bij een retour niet weer geactiveerd0