Over René

Hoi, ik ben rené ...

Van René is een label met diverse Jute producten voor huis en tuin. De collectie bestaat uit verschillende soorten manden, groot en klein. Een collectie van vloerkleden en daarnaast ook diverse tafelaccessoires zoals Placemats, Tafellopers, Onderzetters en Pannenlappen. Ook voor Kussens kun je bij Van René terecht.

Het begon met een Paper Bag opdracht voor een vriendin, en is uitgegroeid naar een nieuw lifestyle merk van Jute woonaccessoires. Van René is eigentijds, stoer, hip en duurzaam. Alle Jute producten zijn door René zelf ontworpen en worden met de hand geproduceerd in India.

Met veel passie, fantasie en creativiteit ontwerpen we steeds nieuwe producten en ideeën. Neem snel een kijkje in onze webshop en vindt meer mooie eigentijdse producten.

Onze Jute Lifestyle collectie vindt zijn weg inmiddels naar vele verkooppunten in Nederland en België. Klik hier om contact op te nemen om ook Van René te verkopen.

Gedurende het hele jaar kun je mij ook vinden op diverse Fairs en beurzen, check hier mijn agenda waar ik sta en kom me gezellig bezoeken.

Groetjes Van René 🖤